top of page
IMG_5040_edited.jpg

Hey There

Varför Beard and Kilt...

 

Ett intressant namn som väcker intresse och nyfikenhet hos människor. Vad är då detta för någonting?

 

Jo, efter att ha funderat på vad som kan väcka ett intresse hos människor och få deras uppmärksamhet. Så valde jag att profilera Beard and Kilt precis som det står. Att alla tjänster utförs i kilt och, ja jag har skägg. Ett roligt sätt som kanske väcker just ert intresse av att höra av er till mig för helgrilladgris.

BEARD AND KILT

YOUR OWN TIME IS MY WORKING TIME

BEARD AND KILT

 

Beard and Kilt startades 2019 och är ett företag med en vision.

"Genom ödmjukhet och stort engagemang levererar Beard and Kilt helgrilladgris samt skapar relationer som ger kunderna den egentid som dom vill unna sig"

 

Väl valda värderingar är en av grundstenarna för Beard and Kilt. De värderingar som Beard and Kilt har valt att efterleva i kundbemötandet är enligt nedan.   

 

Kunden i fokus:

Kunden har valt B & K framför en annan lösning. Därför är fokuset att alltid överträffa kundens förväntan. Att alltid ha kunden i fokus är en förutsättning för en god relation.

Kvalitet:

Här levererar alltid B & K utfört arbete eller tjänst enligt kundens önskemål, men med en finess som ger den lilla extra känslan av god service och kvalitet.

Hållbarhet:

B & K strävar alltid att välja leverantörer och produkter som har de förutsättningar som ger minst påverkan på klimatet. Att alltid göra arbetet för en god hållbarhet och med eftertänksamhet över hur det påverkar vårt klimat.

Bokningar
Vi utför inga grillnigar utan erlagd boknings avgift på 20% av totalbeloppet. Bokningar sker via mail, kontaktformulär eller accept på offert. Erläggs inte boknings avgift i tid är bokningen struken.
bottom of page